neurologforeningen

Människor växer här

Medarbetare med drivkraft att förändra. Studenter på väg mot nya utmaningar. Möjligheter och framtidstro är vår vardag. Välkommen till Linnéuniversitetet. Vi söker:

Professor i psykiatri

Linnéuniversitetet ska tillsammans med Landstinget i Kalmar län och Linköpings universitet utveckla gemensamma kliniskt-vetenskapliga miljöer. Vi söker dig som vill bygga upp, leda och vidareutveckla forskning inom psykiatri. Du medverkar i den decentraliserade läkarutbildningen under ledning av Linköpings universitet. Anställningen är kombinerad med tjänstgöring som överläkare/specialistläkare inom landstinget i Kalmar län.

Professor i neurologi, oftalmologi eller oto-rhino-laryngologi

Linnéuniversitetet ska tillsammans med Landstinget i Kalmar län och Linköpings universitet utveckla gemensamma kliniskt-vetenskapliga miljöer. Vi söker dig som vill bygga upp, leda och vidareutveckla forskning inom neurologi, ögonsjukdomar eller öron-, näs- och halssjukdomar. Du medverkar i den decentraliserade läkarutbildningen under ledning av Linköpings universitet. Anställningen är kombinerad med tjänstgöring som överläkare/specialistläkare inom landstinget i Kalmar län.

Professor i psykiatri
https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Lediga-jobb/

Professor i neurologi, oftalmologi eller oto-rhino-laryngologi
https://lnu.se/mot-linneuniversitetet/Lediga-jobb/